Czy na pewno chcesz wykonać tę akcję?
Najwyższej jakości włoskie składniki i wyszukane receptury mistrza pizzy
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, włoska dojrzewająca polędwica Bresaola, borowiki, ser owczy ser Pecorino
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, włoska szynka crudo di Parma, rukola, pieczarki
Włoski sos pomidorowy, mozzarella di Bufala D.O.P., pieczarki, szynka Prosciutto Cotto
Włoski sos pomidorowy, mozzarella di Bufala D.O.P, Pancetta - boczek dojrzewający, ser owczy ser Pecorino, cebula
Włoski sos pomidorowy, mozarella włoska, mozzarella di Bufala D.O.P, włoska szynka crudo di Parma, pieczarki, czarne oliwki
Włoski sos pomidorowy, mozzarella, gorgonzola, rukola, włoskie salami pikantne, Grana Padano
Włoski sos pomidorowy, Mozzarella włoska, borowiki, salami (do wyboru dwa rodzaje włoskiego salami: salami Pikante lub łagodne salami Milano), rukola, owczy ser Pecorino Romano.
Włoski sos pomidorowy, sery włoskie: Mozzarella włoska, owczy ser Pecorino, Gorgonzola, Grana Padano, salami Picante.
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, gorgonzola, ser pecorino, salami Milano
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, Pancetta - boczek dojrzewający, szynka Prosciutto Cotto, pieczarki
Włoski sos pomidorowy, mozzarella di Bufala D.O.P, świeża bazylia
Sos pomidorowy, Mozarella, speck - tradycyjna wędzona włoska szynka, włoski ser Provolone Picante, cebula, peperonciono, świeży tymianek
Pizza biała. Najwyższej jakości włoskie składniki i wyszukane receptury mistrza pizzy
Biały sos ze śmietaną i Grana Padano, z nutą czosnku, mix czterech włoskich grzybów leśnych, Mozzarella di Bufala D.O.P. (włoski ser z regionu Kampania) oraz szynka parmeńska i świeży szczypiorek
Pomidory zapieczone z oliwą czosnkową i Grana Padano. Po upieczeniu na pizzę kładziemy świeże składniki: szynka Crudo di Parma, Mozzarella di Bufala D.O.P. (włoski ser z regionu Kampania), pomidorki koktajlowe i świeża bazylia
Biały sos ze śmietaną i Grana Padano z nutą czosnku, mix włoskich grzybów leśnych, Mozzarella di Bufala D.O.P. (włoski ser z regionu Kampania) oraz włoskie salami pikantne i świeży szczypiorek
Mozzarella włoska, pasta truflowa, szynka Prosciutto Cotto, pieczarki, rukola, ser owczy ser Pecorino
Pasta truflowa, szynka Cotto, pieczarki, Mozzarella di Bufala D.O.P. (włoski ser z regionu Kampania), Mozzarella włoska
Mozzarella, Stracchino (włoski ser wyrabiany z pełnotłustego mleka krowiego), karmelizowane pomidorki koktajlowe, rukola, pesto z pietruszką
Pizza tworzona w oparciu o najwyższej jakości włoskie produkty
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, szynka Prosciutto Cotto, pieczarki, karczochy, czarne oliwki
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, szynka Prosciutto Cotto, salami Milano, pieczarki
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, gorgonzola, Pancetta - boczek dojrzewający, włoskie salami pikantne, pieczarki
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, szynka Prosciutto Cotto, salami Milano, pieczarki, karczochy
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, szynka Prosciutto Cotto, pieczarki, rukola
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, szynka Prosciutto Cotto, kiełbasa polska, pieczarki
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, tuńczyk, cebula biała, kapary
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, szynka Prosciutto Cotto, pieczarki
Włoski sos pomidorowy, sery włoskie: mozzarella, owczy ser Pecorino, Gorgonzola, Grana Padano
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, włoskie salami pikantne
Włoski sos pomidorowy, mozzarella włoska, anchois (sardela), kapary, oregano
Mistrz Valerio Valle przygotował wyjątkową pizzę z myślą o Gościach, którzy w swojej diecie nie stosują produktów pochodzenia zwierzęcego.
Sos z pomidorów Pelati, mix włoskich grzybów leśnych, rukola, orzechy włoskie, krem balsamiczny o smaku orzechowo-gruszkowym
Wegańska pizza z klasycznym sosem pomidorowym, inspirowana sycylijską Caponatą: Sos z pomidorów Pelati, bakłażan, kapary , oliwki Leccino - z których tworzona jest wysokogatunkowa oliwa, cebula, orzeszki pinii, świeża bazylia.
Z samego serca Włoch na oryginalnych włoskich składnikach
Najwyższej jakości makaron Barilla, włoska Mozzarella włoska, sos z pomidorów Pelati i mielonego mięsa wieprzowego, Grana Padano, przyprawy
Mistrzowskie przepisy doskonałe w zestawie z pizzą.
Włoski smak, jedyna w swoim rodzaju - cienkie plastry Bresaoli (długo dojrzewająca włoska polędwica wołowa nacierana ziołami i maczana w winie).
Sałatka z marynowaną piersią gęsi: Mix sałat, rukola, pomidorki koktajlowe, papryka czerwona, plastry marynowanej gęsiej piersi z dodatkiem musu z malin, liście świeżej bazylii.
Łosoś, polędwiczki z pomarańczy, mix sałat, Mozzarella di Bufala D.O.P (włoski ser z Regionu Kampania), świeży szczypiorek, listki mięty i ziarna czarnego sezamu. Całość z sosem na bazie owoców mango.
Mix sałat, pomidor, zielony ogórek, oliwki, czerwona cebula, ser feta, liście świeżej bazylii
Burratina (rodzaj Mozzarelli wypełnionej kremowym serkiem Stracciatella, co nadaje jej niezwykłą, miękką i aksamitną konsystencję i wyjątkowy smak), pomidorki koktajlowe, bazylia, rukola, natka pietruszki, rzodkiewka, szpinak, oliwki, pesto
Przystawki
Wyselekcjonowane włoskie wędliny: szynka Crudo di Parma, Speck - tradycyjna włoska szynka wędzona, salami Milano, salami Picante. Dwa włoskie sery: Provolone Picante oraz owczy ser Pecorino Romano. Oliwki z pestką oraz Mostarda di Frutta.
Dojrzewające w toskańskim słońcu pomidory nadają mu unikalny smak i aromat. Krem podajemy ze świeżym tymiankiem i owczym włoskim serem Pecorino Romano.
Trzy rodzaje oliwek- Leccino, Bella di Cerignola, Verde w domowej marynacie, którą przygotowujemy z oliwy, czosnku, ziół i peperoncino.
Mistrzowskie przepisy doskonałe w zestawie z pizzą
piwo górnej fermentacji warzone w otwartych kadziach z użyciem 5 odmian chmielu
piwo chmielone na zimno z wyczuwalną goryczką i nutą owoców cytrusowych oraz egzotycznych
Wyróżnia się intensywnym chmielowym aromatem i smakiem. Zawdzięcza to efektowi potrójnego chmielenia. Pierwsze chmielenie następuje w kotle warzelnym, następne gdy brzeczka trafia do kadzi, zaś trzecie następuje na zimno - już w tanku leżakowym.
Piwo górnej fermentacji. Wzorowany na tradycji warzenia austriackich piw pszenicznych. Dzięki aromatom - goździku, bananów, owoców - i wysokiemu nagazowaniu, działa orzeźwiająco w letnim sezonie. Obecność żywych komórek drożdży nadaje piwu mętności.
To jeden z pierwszych gatunków piw polskich, rejestrowanych w źródłach historycznych. Piwo górnej fermentacji warzone z gęstej brzeczki. Mastne charakteryzuje się umiarkowanym słodowym, jęczmienno-pszenicznym aromatem i nutami karmelowymi.
Włochy to nie tylko wspaniała pizza, makarony i wina, ale również tradycja tworzenia wyjątkowych alkoholi, które przyczyniły się do powstania wyśmienitych koktajli na każdym krańcu globu. Przygotowaliśmy dla Państwa kilka propozycji, które przypomną ciepłe wakacyjne wieczory spędzone w słonecznej Italii.
Aperol dopełniony wyśmienitym Prosecco to najsłynniejsza włoska para, która podbiła świat. Znajdziemy go w niemal każdym włoskim barze, nic więc dziwnego, że ten niesamowicie orzeźwiający aperitif trafił również do naszego menu.
Jeden z najbardziej popularnych i lubianych koktajli na świecie. Choć jego rodowód nie jest włoski, postanowiliśmy uraczyć Was jego urzekającym słodko-kwaśnym i miętowym smakiem. Przygotowany na rumie HavanaClub 3 Anos, serwowany w wersji klasycznej, jak również w smakowej.
Koktajl stworzony w latach 40-tych w Wenecji. Lekki i przyjemny w smaku mix białego wina musującego i musu z brzoskwiń.
Niezwykle popularny, klasyczny włoski drink. Przykuwający uwagę kolor i słodki smak sprawiają, że jest wyjątkowy
Czy na pewno chcesz wykonać tę akcję?